Sunday, December 25, 2022

Wat te doen als de installatie van McAfee-producten mislukt?


Elke persoon die regelmatig de internetdiensten op zijn apparaat gebruikt, moet een antivirusprogramma installeren. Een van de beste antivirusprogramma's die momenteel op de markt verkrijgbaar is, is McAfee. Het beschermt niet alleen uw persoonlijke en financiële gegevens tegen hackers, maar biedt ook 24 uur per dag beveiliging tegen malware, ransomware, Trojaanse paarden, rootkits, virussen en andere gevaren.

Dus als u overweegt om het al dan niet op uw apparaat te gebruiken, raden we u aan dit te doen. Het is niet veilig om uw gegevens bloot te stellen aan mogelijke cyberaanvallen.

Als je hulp nodig hebt bij het downloaden en installeren van de McAfee-tool, bel dan meteen ons McAfee-klantenservicenummer. We beloven dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Hoewel McAfee-antivirus meestal goed werkt, kan het soms mislukken om op bepaalde apparaten te installeren. Als u ook problemen ondervindt tijdens het installeren van de software op uw pc of laptop, volgen hier enkele trucs voor het oplossen van problemen die u kunt implementeren.

Controleer of uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten

Als u installatieproblemen ondervindt met het McAfee-product, bekijk dan de minimale systeemvereisten. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw apparaat aan deze vereisten voldoet om het product met succes te installeren. McAfee-beveiliging kan alleen worden geïnstalleerd en uitgevoerd op systemen die voldoen aan het minimum dat in dit artikel wordt vermeld.

Als u de beste resultaten wilt, raden we u aan een computer te gebruiken die deze specificaties overtreft.

Ondersteunde Windows-versies

McAfee-beveiligingsproducten voor Windows (zoals LiveSafe en Total Protection) worden ondersteund op de volgende Windows-versies:

  • Microsoft Windows 11
  • Microsoft Windows 10
  • Microsoft Windows 8.1

Als u een van de bovenstaande Windows-versies op uw apparaat gebruikt, maar nog steeds problemen ondervindt tijdens de installatie van het product, kunt u ons McAfee-klantenondersteunings team om hulp vragen. Het maakt niet uit wanneer u contact met ons opneemt, wij zorgen ervoor dat de storingen zo snel mogelijk worden opgelost.

Poging om de McAfee Security Software Pre-Install Tool te gebruiken:

Als de productinstallatie op een Windows-apparaat mislukt, probeer dan de McAfee Pre-Install Tool. Deze tool bereidt het apparaat voor op installatie. U kunt er meer over leren van ons technische serviceteam van McAfee.

Volg de onderstaande procedure om te leren hoe u de Pre-Install-tool downloadt en uitvoert:

  • Download de Pre-Install Tool en sla het bestand op een tijdelijke locatie op.
  • Dubbelklik op het gedownloade exe-bestand en volg de aanwijzingen op het scherm.
  • Lees het pop-upwaarschuwingsbericht en tik op OK om akkoord te gaan met de wijzigingen.
  • Nadat de Pre-install Tool de installatie heeft voltooid, klikt u op OK en vervolgens op Sluiten.
  • Start uw computer opnieuw op nadat u de installatiepop-up hebt gesloten.
  • Probeer het McAfee-product opnieuw op uw apparaat te installeren.

Als u het McAfee-product na het volgen van het bovenstaande advies nog steeds niet op uw apparaat kunt installeren, dan onmiddellijk onze bellen McAfee klantenservice. U kunt dit doen via telefoon, e-mail of zelfs live chatondersteuning.
Zodra u contact met ons opneemt, wijzen we u een getrainde technicus toe die zal proberen de fout zo snel mogelijk op te lossen. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde artikelen

Hoe de machtigingenlijst van het McAfee-programma bijwerken?

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet in het leven, de kans is groot dat je waarschijnlijk gebruik maakt van de voordelen van een la...