Sunday, December 11, 2022

Is McAfee real-time scannen uitgeschakeld of moet het worden gerepareerd?


Als u aan antivirus programma's denkt, is McAfee waars chijnlijk een van de eerste bedrijven die u te binnen schiet. Het werd in 1987 opgericht door John McAfee, die later in 1994 aftrad. Het merk werd in 1992 opgericht in Delaware en in 1993 trad John McAfee terug als hoofd en nam hij de functie van chief technology officer op zich voordat hij uiteindelijk aftrad.

Al meer dan 30 jaar beschermt McAfee onze smartphones, pc's en desktops tegen virusaanvallen. Het wordt door beveiligings experts en zelfs door gebruikers beschouwd als 's werelds populairste antivirusmerk. De software biedt uitstekende detectiepercentages voor malware, een wachtwoord beheerder, een VPN en een realtime scanfunctie. Zelfs de experts die bij de McAfee-klantenservice werken, worden als erg behulpzaam en deskundig beschouwd.

Hoewel de antivirus zeer geavanceerd is, stuit het nog steeds af en toe op een paar technische problemen. Een daarvan is dat de real-time scanfunctie niet werkt op een Windows-pc en een Mac-apparaat. Als u dit probleem ook tegenkomt, neem dan onmiddellijk contact op met onze McAfee-klantenservice-experts.

Het probleem met de real-time scanfunctie handmatig oplossen op een Windows-pc of Mac-apparaat:

  1. Verwijder alle antivirusprogramma's van derden van uw apparaat, aangezien dit de McAfee-services kan onderbreken.
  2. Als u het bericht 'We repareren realtime scannen' ziet, klikt u op de knop OK en wacht u een paar minuten totdat het begint te werken.
  3. Als de status Real-time scannen verandert in AAN, kunt u hier stoppen. Maar als het nog steeds UIT staat, probeer dan de McAfee-software opnieuw te installeren, omdat deze mogelijk corrupt of beschadigd is.
  4. Wanneer de installatie is voltooid, is het tijd om het McAfee-programma opnieuw op de pc te installeren.

Hoe installeer ik de McAfee-software opnieuw op uw Windows-apparaat?

  1. Download en voer de pre-installatietool uit door te dubbelklikken op het exe-bestand van de tool.
  2. Volg de aanwijzingen en ga akkoord met de wijzigingen wanneer u een waarschuwingsbericht ziet.
  3. Sluit het venster wanneer de installatie is voltooid en start de Windows-pc opnieuw op.
  4. Nu kunt u het nieuwe McAfee-product opnieuw downloaden en installeren vanaf de site.
  5. Controleer of het At-Risk-bericht nog steeds wordt weergegeven en Realtime scannen is ingeschakeld.

Als de real-time scanfunctie nog steeds UIT staat, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met onze technische ondersteuning van McAfee.
  • Als u een blauwe knop ziet op het starttabblad van uw McAfee-software, schakelt u deze in.
  • Als het inschakelen van deze knop geen effect heeft, download en installeer dan de McTriage-tool.
Voordat u contact opneemt met de technische dienst van McAfee voor hulp, start u uw apparaat opnieuw op, aangezien dit helpt bij het oplossen van verschillende storingen en problemen met Windows-services.
We garanderen dat de bovenstaande tips u zullen helpen de real-time scanfunctie op uw apparaat te repareren. Maar als u nog steeds vragen heeft, aarzel dan niet om het klantenservice nummer van McAfee bellen of ons te schrijven via e-mail of live chatondersteuning
Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde artikelen

Hoe de machtigingenlijst van het McAfee-programma bijwerken?

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet in het leven, de kans is groot dat je waarschijnlijk gebruik maakt van de voordelen van een la...